VOLKAN APAYDIN - Biliyo bikaç bişiy...

Beyin yakan fikir adamı

Green Card Lottery Çekiliş 2018-2019 Başvuru

Green Card ile ABD vatandaşlığına başvurmak isteyen adaylar, merhaba!

-Tokatçı başvuru siteleri gibi yazdım dimi :)


Aşağıda green carda nereden başvurulur, ne şartlar vardır bunu özetleyeceğim. Nasıl başvuru yapacağınızı ayrıca anlatacağım.

2019 yılından itibaren Amerika'ya giriş yapıp, oturma izni ve vatandaşlık alabilmeniz için şimdiden işlemlerine girişmeniz gereken Green Card çekilişine başvurular başladı!

Amerika Birleşik Devletleri, her yıl belli oranda göçmen alıyor ve bu göçmenlere Amerika'da yaşama imkanı tanıyor. Bu aldığı göçmenlerin bir kısmını çekiliş ile alıyor. Bu çekiliş 3 Ekim 2017 tarihinden itibaren başladı, 7 Kasım 2017'ye kadar başvurabiliyorsunuz ve çekiliş tamamen ÜCRETSİZ!

Çekilişe sizi 1 veya 5 yıllığına katacağını söyleyip sizden para alan Green Card şirketleri var. Bunlar aslında bedava olan ve kendi başınıza yapabileceğiniz bir işlemi, para alarak sizin için yapıyor. Aslına baktığınızda DANIŞMANLIK hizmeti veriyorlar ve yaptıkları yasal ve siz uğraşmayasınız diye bir hizmet. Ama bazı şirketler KESİN KAZANDIRACAĞIZ, SİZE GREEN CARD ÇIKARACAĞIZ tarzında yaklaşımlarla paranızı söğüşlüyor. Haberiniz olsun.

Şu: https://www.dvlottery.state.gov/ web sitesi üzerinden Green Card başvurunuzu doğru adrese, resmi ve yasal olarak yapabilirsiniz. Begin Entry diyerek ilerlediğinizde, sizi yönlendiriyor ve buradan başvurunuzu gerçekleştirebiliyorsunuz.

Doldurmanız gereken bilgiler var, bir de 600x600 biyometrik fotoğraf gerekiyor. Nasıl başvuru yapacağınızı da yakında anlatacağım.

Şimdilik görüşmek üzere

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder