VOLKAN APAYDIN - Biliyo bikaç bişiy...

Beyin yakan fikir adamı

Work and Travel 2020 kayıtları başladı

Work and Travel programının 2020 yazı için işlemleri başladı!

ABD'nin kültürel değişim programı #workandtravel bu yıl da son hızıyla devam ediyor. 2019 yazı için planlama yapan öğrenciler, Amerika'ya varmaya başladılar. Bunun dışında hali hazırda vize görüşmelerini gerçekleştiren öğrenciler de var.

Bunlar olurken, yeni yılda öğrenciler işlemlerine erkenden başlayıp net sonuçlara yönelmek istiyorlar. Bütçe planlamasını oturtamayan, geç kalan veya henüz yeni karar vermiş olan öğrenciler, işlemlere erkenden başladılar. Birçok öğrenci, bilgi alma aşamasında araştırmalarına başladı ve yeni yıl planlaması için kendilerine hedefler belirliyorlar.

Bu yıl work and travel program ücretlerinin ortalama 1800-2500 usd aralığında olması bekleniyor. Elbette erken kayıt döneminde öğrenciler hem daha uygun fiyatlardan kayıt oluyor, hem de taksitlendirme imkanından yararlanabiliyor. Tek faydası bu da değil. Öğrenciler işlerini çok rahatlıkla seçebiliyor.

Work and Travel'da hangi işler var?

Yine her yılki gibi cankurtaranlık popüler. Bunların dışında housekeeper, game attendant, kitchen helper gibi pozisyonlarda, birçok farklı işletmede çalışabilirsiniz. Önemli olan, nasıl bir planlama yapmak istediğiniz. ABD'nin 50 eyaletinde de programa katılabilmek mümkün. Yeter ki, güzel bir yaz geçirmek için kendinize makul hedefler koyun...

Bilgi için:

www.workandtravell.net

info@workandtravell.net

0505 371 43 44

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder